Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Jasper Hale

Go down 
+22
Jessica•Rose
vamp_girl
Andrea Radić
Naida
Asteria
eŁŁy
.Incident.
Lost_in_Stereo
**alice**
KIKI CULLEN
Beatrix
Immortal pixie
Thanatos
StefanaCullenPattinson
Athendora
RobSten 4ever
cullen girl
Twilight_girl
Rey Allen
Lekača
Girl in Edward's arms
Clair de Lune
26 posters
Idi na stranicu : 1, 2  Next
AutorPoruka
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyFri Mar 19, 2010 4:32 pm

Sto mislite o Jasperu? Kada vas je odusevio a kada razocarano? Zasto?
Na vrh Go down
Girl in Edward's arms
Fighting for life
Fighting for life
Girl in Edward's arms

Ime: : Lana (:
Broj komentara : 1530
Reputacija : 5
Mjesto : London

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyTue Mar 23, 2010 6:22 pm

Njegov dar me oduševljava a i njegova prošlost..iako on kao lik mi se sviđa..nekako je misteriozan..a izgleda kao da pati...a opet bi ga poželjela bolje upoznati.
Na vrh Go down
Lekača
Vampire bite you
Vampire bite you
Lekača

Broj komentara : 59
Reputacija : 0
Mjesto : In my dreams,in Hollywood

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyTue Mar 23, 2010 6:35 pm

Maloje prepovučen,oke,ali prepovučen
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyTue Mar 23, 2010 9:30 pm

Meni je on jedan od drazih likova u Sagi. Cini mi se povucen, ili je mozda bio samo prema Belli. Tajanstven, misteriozan... Ja bas volim takve osobe.
Njegov izgled, onakav kakvog sam ga ja zamislila je upravo Jackson. Onako visok, izgleda bas lavovski.
Predivan je.
Na vrh Go down
Rey Allen
Forks
Forks
Rey Allen

Broj komentara : 310

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyWed Mar 24, 2010 12:35 pm

naj lik (posle emmetta)... uvek smiren... on i alice cista suprotnost :D ona sva nekako zivahna a on... :D ima supper moc :D
Na vrh Go down
Twilight_girl
Newborn
Newborn
Twilight_girl

Ime: : Vlasta
Broj komentara : 124
Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyTue Mar 30, 2010 11:21 pm

joj moćne moći.... ja bi htjela nekoga takvog u blizini... baš bi mi trebao... Jackson ga je super odglumio :D savršen za tu ulogu :D
Na vrh Go down
http://www.biraj.mladi.info/index.php?a=video&status=video_g
cullen girl
Fighting for life
Fighting for life
cullen girl

Ime: : aDNa
Broj komentara : 1256

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyFri Apr 02, 2010 7:10 pm

jasper-smiren,svidja mi se njegov dar i kako su se pronasli on i alice,ali ipak tesko je
jaspera obuzdati
Na vrh Go down
RobSten 4ever
Eclipse has begun
Eclipse has begun
RobSten 4ever

Ime: : Marina
Broj komentara : 878

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyFri Apr 02, 2010 7:40 pm

Meni je Jasper jedan od dražih likova.. jako mi se sviđa njegova prošlost.. vrlo je zanimljiva.. Vrlo je povučen i tajanstven.. njegov mi se dar jakooo sviđa.. A on i Alice su potpune suprotnosti što je odlično.. Jackson je presavršeno odglumio Jaspera.. I love you I love you

RobSten 4ever: komentar modifikovan dana: Sun Apr 04, 2010 2:00 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyFri Apr 02, 2010 7:55 pm

Jasper mi je pravo drag lik,Nekako je miran i tih ali.Njegova prošlost mi je super priča ipak je on jedini koji je doživio "pravi" vampirizam.
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptySun Apr 04, 2010 1:42 pm

Upravo tu se slazem s vama, ta njegova proslost mi je i vise nego zanimljiva. Nekako imam osjecaj da se iz njegovog zivota moze svasta nauciti, da se ljudi mogu promijeniti ali je to jako tesko.
On jos uvijek ima takvih problema, zato sto je 'najmladji' vegeterijanac medju njima, ali nadam se da ce vrijeme uciniti svoje.
On i Alice? Srodne duse. Prevelike suprotnosti koje se privlace kao magneti i upotpunjavaju jedno drugo.
Na vrh Go down
StefanaCullenPattinson
Newborn
Newborn
StefanaCullenPattinson

Ime: : Stefana
Broj komentara : 172
Mjesto : Meadow Edward and Me.......

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptySun Apr 04, 2010 2:00 pm

swidja mi se njegowa ziwotna pricha........ a i on kao osoba...zao mi je shto ne moze da se kontrolishe kao ostali po pitanju zedji..
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyThu Apr 15, 2010 10:29 pm

Zanimljiv.
Karakterističan.
Misteriozan.
Savršen.
I super moć ima;samo dođe i može nekom dati da sija od sreće,naljuti se ili čak da počne plakati.Pa to je ono fenomenalno...
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
Immortal pixie
Vampire bite you
Vampire bite you
Immortal pixie

Ime: : just call me Di
Broj komentara : 58
Mjesto : lost in words...

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptySun Jun 13, 2010 11:52 pm

Jasper je lik kojeg je Steph mogla toliko razviti, dočarati, ali je zakazala, kao i obično kada se radi o produbljivanju likova. :S
Taj lik ima toliko potencijala, prošlost o kojoj bi se mogao napisati roman, ceo njegov odnos sa Alice je mnogo drugačiji od odnosa svih ostalih, njima nisu potrebne reči.
Misteriozan, povučen ili se bar tako čini, sa ogromnim iskustvom u tom vampirskom životu. Definitivno moj omiljeni lik. :D

Steph je mogla odlično odraditi njegov lik, a ne samo u naznakama nam objasniti deo nnjegovog života. Ponekad mi se čini da ha je prikazala kao emo tipa (lično nemam ništa protiv njih), kao osobu sklonu depresiji, a mislim da Jasper to nije!
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyMon Jun 14, 2010 3:12 pm

Slažem se s Immortal pixie; Meyer je definitivno mogla više razraditi lik Jaspera.
Meni je Jasper jedan od najdražih likova iz sage. I svakako bih voljela da sam mogla više čitati o njemu. Ne bih se bunila da napiše neku pričicu i o Jazzu.
U početku je bio sav povučen i po strani, ne tako bitan lik, ali kasnije je sve više i više dolazio do izražaja. Oduševio me u Pomrčini (jedan od razloga zašto je Pomrčina moj najdraži dio sage). Njegova prošlost mi je fascinantna. On je jedini živio životom pravih krvoločnih vampira. Njegova životna priča mi je jedna od najboljih i najdražih definitivno. Te onda njegova ljubav prema Alice. Alice ga je promjenila, ajmo tako reći. Njih dvoje su mi pravi par. I love you Savršeno se slažu. Kao neka ravnotteža jedno dugome. Njih dvoje samo kada se pogledaju ui oči se razumiju.
I njegova požrtvovanost i trud. Jer mu je jako teško, hraniti se tako kako se hrani. Ali on se trudi i uspijeva. Uz pomoć Alice, naravno.
A onda u Pomrčini, bio je glavni u borbu protiv novorođenih. On je najbolji borac. Bio je vojnik.
Stvarno mi je jedan od najzanimljivijih likova. Tako je misteriozan i ima toliko toga o njemu.

Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
KIKI CULLEN
Fighting for life
Fighting for life
KIKI CULLEN

Ime: : Ksenija
Broj komentara : 1201
Mjesto : Forks

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyTue Jun 15, 2010 11:45 am

Jasper mi je omiljeni lik posle Alice.Svidja mi se njegov dar.Zanimljiv mi je kao osoba jer je tako misteriozan...Izgleda mi jako mocno.Jackson je odlicno odigrao Jaspera,nekako sam tako i zamisljala jaspera.I kao sto ste rekli mogla je Steph da napise i neku novelu on njemu,jer ima strasno zanimljivu proslost,zanimljiviju od Bree.Ipak je on stariji od nje i bilo bi vise o njemu.On i Alice su mi pravi par.Dopunjuju se,razumeju jedno drugo...Zanimljivo je i to sto su ciste suprotnosti;on smiren a ona mala napast....I Jasper Hale 795948 JASPER
Na vrh Go down
**alice**
Still human
Still human
**alice**

Ime: : suzy
Broj komentara : 13
Mjesto : somewhere with Alec xDD

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyWed Jun 16, 2010 11:43 pm

takodje jedan od mojih likova.....za jaspera su odabrali jednog super glumca koji je ga je bas tako reci preneo na platno extra je ona njegova kosa izgled.....istina povucen je to mi se jedino nesvidja kod njega......
Na vrh Go down
Lost_in_Stereo
Still human
Still human
Lost_in_Stereo

Broj komentara : 22

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyFri Jul 16, 2010 5:18 pm

njega bash volim ^^
on mi je najbolji vampir
Na vrh Go down
.Incident.
Still human
Still human

Broj komentara : 24

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptySun Jul 18, 2010 4:06 pm

Nista posebno
Na vrh Go down
eŁŁy
Still human
Still human
eŁŁy

Ime: : Elizabet
Broj komentara : 32

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyMon Jul 19, 2010 3:30 pm

0b0zavam ga.. 0d p0cetka je bi0 nekak0 misteri0zan i zatv0ren, savrsen xD
0 njemu se maltene nista nije znal0 d0 Eclipsa...
zat0 mi je Eclipse najb0lji film iz sumrak sage, u njemu se 0n najvise p0javljuje :D
Na vrh Go down
Asteria
Vampire attack
Vampire attack
Asteria

Ime: : Asteria
Broj komentara : 526
Mjesto : On the other side of the rainbow

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyMon Jul 19, 2010 5:50 pm

eŁŁy (citat):
0b0zavam ga.. 0d p0cetka je bi0 nekak0 misteri0zan i zatv0ren, savrsen xD
zat0 mi je Eclipse najb0lji film iz sumrak sage, u njemu se 0n najvise p0javljuje :D

* Tu se ne mogu više složiti s tobom.Imaš potpuno pravo, on je savršen, ali ne u smislu da je dobar u svemu, nego ima taj posebni stav i karakter koji ga čini privlačnim, a ta tajnovitost, ahh, zato je on savršen par Alice, ona je totalno otvorena, druželjubiva i sve.

* Ne znam koliko sam već puta pnovila jednu te istu stvar, znači u temi o Jasperu, komentiraš kamo Jaspera i njegove odnose s drugim stvorenjima, u ovoj temi NE komentiraš film, glumca ili još nešto što nema veze s izmišljenim likom iz knjige.
Na vrh Go down
Athendora
Moderator
Athendora

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyMon Jul 26, 2010 8:27 pm

Jasper mi je super lik.Ta njegova proslost me je ocarala.On je jedini zivo kao "pravi" vampir (pio ljudsku krv).I njegova tajnovitost me je ocarala.A on i Alice su savrseni par.Ona je sva vrckasta,luda,drustvena a on mali,tihi,povuceni Jasper.A suprotnosti se privlace...Samo ga je Steph mogla vise razraditi kao lika.I da se malo vise pojavljuje u svim knjigama.Dobro on i nije toliko vazan znam ali je mogla jos malo (puno) napisati o njemu.
Na vrh Go down
Naida
Still human
Still human
Naida

Ime: : Naida
Broj komentara : 37
Mjesto : Breza

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyFri Jul 30, 2010 11:50 pm

I DON'T LIKE HIM :/
Na vrh Go down
Asteria
Vampire attack
Vampire attack
Asteria

Ime: : Asteria
Broj komentara : 526
Mjesto : On the other side of the rainbow

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptySat Jul 31, 2010 12:18 pm

Naida (citat):

Zašto ga ne voliš?
Na vrh Go down
Naida
Still human
Still human
Naida

Ime: : Naida
Broj komentara : 37
Mjesto : Breza

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyMon Aug 02, 2010 6:20 pm

Asteria (citat):
Naida (citat):

Zašto ga ne voliš?

Zato jer ,kada se Bella porezala, Jasper se nije mogao suzdržati,te je pokušao napasti :(
Na vrh Go down
Athendora
Moderator
Athendora

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale EmptyMon Aug 02, 2010 9:55 pm

To je shvatljivo.On je najmladi medu njima.Samo je on zivo kao vampir tj. pio ljudsku krv pa mu se tesko obuzdavati.Ja njega bas volim.Exta je lik on je mistican,zatvoren i pre dobar.
Na vrh Go down
Sponsored content

Jasper Hale Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Jasper Hale   Jasper Hale Empty

Na vrh Go down

Jasper Hale
Na vrh 
Stranica 1/2Idi na stranicu : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett
» Jasper iz sage 'Sumrak' u novoj seriji