| Jasper Hale | |
|
+22Jessica•Rose vamp_girl Andrea Radić Naida Asteria eŁŁy .Incident. Lost_in_Stereo **alice** KIKI CULLEN Beatrix Immortal pixie Thanatos StefanaCullenPattinson Athendora RobSten 4ever cullen girl Twilight_girl Rey Allen Lekača Girl in Edward's arms Clair de Lune 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Jasper Hale Fri Mar 19, 2010 4:32 pm | |
| Sto mislite o Jasperu? Kada vas je odusevio a kada razocarano? Zasto? | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Tue Mar 23, 2010 6:22 pm | |
| Njegov dar me oduševljava a i njegova prošlost..iako on kao lik mi se sviđa..nekako je misteriozan..a izgleda kao da pati...a opet bi ga poželjela bolje upoznati. | |
|
| |
Lekača Vampire bite you
Broj komentara : 59 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 28 Mjesto : In my dreams,in Hollywood
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Tue Mar 23, 2010 6:35 pm | |
| Maloje prepovučen,oke,ali prepovučen | |
|
| |
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Tue Mar 23, 2010 9:30 pm | |
| Meni je on jedan od drazih likova u Sagi. Cini mi se povucen, ili je mozda bio samo prema Belli. Tajanstven, misteriozan... Ja bas volim takve osobe. Njegov izgled, onakav kakvog sam ga ja zamislila je upravo Jackson. Onako visok, izgleda bas lavovski. Predivan je. | |
|
| |
Rey Allen Forks
Broj komentara : 310 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-22
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Wed Mar 24, 2010 12:35 pm | |
| naj lik (posle emmetta)... uvek smiren... on i alice cista suprotnost ona sva nekako zivahna a on... ima supper moc | |
|
| |
Twilight_girl Newborn
Ime: : Vlasta Broj komentara : 124 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 31 Mjesto : Zemlja leptirova i medvjeda (Tuzla)
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Tue Mar 30, 2010 11:21 pm | |
| joj moćne moći.... ja bi htjela nekoga takvog u blizini... baš bi mi trebao... Jackson ga je super odglumio savršen za tu ulogu | |
|
| |
cullen girl Fighting for life
Ime: : aDNa Broj komentara : 1256 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-30 Age : 27
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Fri Apr 02, 2010 7:10 pm | |
| jasper-smiren,svidja mi se njegov dar i kako su se pronasli on i alice,ali ipak tesko je jaspera obuzdati | |
|
| |
RobSten 4ever Eclipse has begun
Ime: : Marina Broj komentara : 878 Reputacija : 0 Join date : 2010-03-23 Age : 27
| |
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Fri Apr 02, 2010 7:55 pm | |
| Jasper mi je pravo drag lik,Nekako je miran i tih ali.Njegova prošlost mi je super priča ipak je on jedini koji je doživio "pravi" vampirizam. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Sun Apr 04, 2010 1:42 pm | |
| Upravo tu se slazem s vama, ta njegova proslost mi je i vise nego zanimljiva. Nekako imam osjecaj da se iz njegovog zivota moze svasta nauciti, da se ljudi mogu promijeniti ali je to jako tesko. On jos uvijek ima takvih problema, zato sto je 'najmladji' vegeterijanac medju njima, ali nadam se da ce vrijeme uciniti svoje. On i Alice? Srodne duse. Prevelike suprotnosti koje se privlace kao magneti i upotpunjavaju jedno drugo. | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Sun Apr 04, 2010 2:00 pm | |
| swidja mi se njegowa ziwotna pricha........ a i on kao osoba...zao mi je shto ne moze da se kontrolishe kao ostali po pitanju zedji.. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Thu Apr 15, 2010 10:29 pm | |
| Zanimljiv. Karakterističan. Misteriozan. Savršen. I super moć ima;samo dođe i može nekom dati da sija od sreće,naljuti se ili čak da počne plakati.Pa to je ono fenomenalno... | |
|
| |
Immortal pixie Vampire bite you
Ime: : just call me Di Broj komentara : 58 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-13 Age : 31 Mjesto : lost in words...
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Sun Jun 13, 2010 11:52 pm | |
| Jasper je lik kojeg je Steph mogla toliko razviti, dočarati, ali je zakazala, kao i obično kada se radi o produbljivanju likova. :S Taj lik ima toliko potencijala, prošlost o kojoj bi se mogao napisati roman, ceo njegov odnos sa Alice je mnogo drugačiji od odnosa svih ostalih, njima nisu potrebne reči. Misteriozan, povučen ili se bar tako čini, sa ogromnim iskustvom u tom vampirskom životu. Definitivno moj omiljeni lik. Steph je mogla odlično odraditi njegov lik, a ne samo u naznakama nam objasniti deo nnjegovog života. Ponekad mi se čini da ha je prikazala kao emo tipa (lično nemam ništa protiv njih), kao osobu sklonu depresiji, a mislim da Jasper to nije! | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| |
| |
KIKI CULLEN Fighting for life
Ime: : Ksenija Broj komentara : 1201 Reputacija : 0 Join date : 2010-05-21 Age : 28 Mjesto : Forks
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Tue Jun 15, 2010 11:45 am | |
| Jasper mi je omiljeni lik posle Alice.Svidja mi se njegov dar.Zanimljiv mi je kao osoba jer je tako misteriozan...Izgleda mi jako mocno.Jackson je odlicno odigrao Jaspera,nekako sam tako i zamisljala jaspera.I kao sto ste rekli mogla je Steph da napise i neku novelu on njemu,jer ima strasno zanimljivu proslost,zanimljiviju od Bree.Ipak je on stariji od nje i bilo bi vise o njemu.On i Alice su mi pravi par.Dopunjuju se,razumeju jedno drugo...Zanimljivo je i to sto su ciste suprotnosti;on smiren a ona mala napast....I JASPER | |
|
| |
**alice** Still human
Ime: : suzy Broj komentara : 13 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 30 Mjesto : somewhere with Alec xDD
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Wed Jun 16, 2010 11:43 pm | |
| takodje jedan od mojih likova.....za jaspera su odabrali jednog super glumca koji je ga je bas tako reci preneo na platno extra je ona njegova kosa izgled.....istina povucen je to mi se jedino nesvidja kod njega...... | |
|
| |
Lost_in_Stereo Still human
Broj komentara : 22 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-16
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Fri Jul 16, 2010 5:18 pm | |
| njega bash volim ^^ on mi je najbolji vampir | |
|
| |
.Incident. Still human
Broj komentara : 24 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Sun Jul 18, 2010 4:06 pm | |
| | |
|
| |
eŁŁy Still human
Ime: : Elizabet Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-11 Age : 32
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Mon Jul 19, 2010 3:30 pm | |
| 0b0zavam ga.. 0d p0cetka je bi0 nekak0 misteri0zan i zatv0ren, savrsen xD 0 njemu se maltene nista nije znal0 d0 Eclipsa... zat0 mi je Eclipse najb0lji film iz sumrak sage, u njemu se 0n najvise p0javljuje | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Mon Jul 19, 2010 5:50 pm | |
| - eŁŁy (citat):
- 0b0zavam ga.. 0d p0cetka je bi0 nekak0 misteri0zan i zatv0ren, savrsen xD
zat0 mi je Eclipse najb0lji film iz sumrak sage, u njemu se 0n najvise p0javljuje * Tu se ne mogu više složiti s tobom.Imaš potpuno pravo, on je savršen, ali ne u smislu da je dobar u svemu, nego ima taj posebni stav i karakter koji ga čini privlačnim, a ta tajnovitost, ahh, zato je on savršen par Alice, ona je totalno otvorena, druželjubiva i sve. * Ne znam koliko sam već puta pnovila jednu te istu stvar, znači u temi o Jasperu, komentiraš kamo Jaspera i njegove odnose s drugim stvorenjima, u ovoj temi NE komentiraš film, glumca ili još nešto što nema veze s izmišljenim likom iz knjige. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Mon Jul 26, 2010 8:27 pm | |
| Jasper mi je super lik.Ta njegova proslost me je ocarala.On je jedini zivo kao "pravi" vampir (pio ljudsku krv).I njegova tajnovitost me je ocarala.A on i Alice su savrseni par.Ona je sva vrckasta,luda,drustvena a on mali,tihi,povuceni Jasper.A suprotnosti se privlace...Samo ga je Steph mogla vise razraditi kao lika.I da se malo vise pojavljuje u svim knjigama.Dobro on i nije toliko vazan znam ali je mogla jos malo (puno) napisati o njemu. | |
|
| |
Naida Still human
Ime: : Naida Broj komentara : 37 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-30 Age : 26 Mjesto : Breza
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Fri Jul 30, 2010 11:50 pm | |
| | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Sat Jul 31, 2010 12:18 pm | |
| - Naida (citat):
- I DON'T LIKE HIM :/
Zašto ga ne voliš? | |
|
| |
Naida Still human
Ime: : Naida Broj komentara : 37 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-30 Age : 26 Mjesto : Breza
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Mon Aug 02, 2010 6:20 pm | |
| - Asteria (citat):
- Naida (citat):
- I DON'T LIKE HIM :/
Zašto ga ne voliš? Zato jer ,kada se Bella porezala, Jasper se nije mogao suzdržati,te je pokušao napasti :( | |
|
| |
Athendora Moderator
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale Mon Aug 02, 2010 9:55 pm | |
| To je shvatljivo.On je najmladi medu njima.Samo je on zivo kao vampir tj. pio ljudsku krv pa mu se tesko obuzdavati.Ja njega bas volim.Exta je lik on je mistican,zatvoren i pre dobar. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Jasper Hale | |
| |
|
| |
| Jasper Hale | |
|