| Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett | |
|
+18UdaćuSe ZaRobija Lina Bokssha Emma Cullen Clair de Lune Jessica•Rose Angel_one_♥ Beatrix Reginea Anchyca Athendora Asteria eŁŁy Nymphadora StefanaCullenPattinson Chubica Girl in Edward's arms Lady Moonlight 22 posters |
|
?? | Alice & Jasper | | 88% | [ 22 ] | Rosalie & Emmett | | 12% | [ 3 ] |
| Ukupno glasova : 25 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Wed Jul 21, 2010 1:18 am | |
| Ko vam je ljepši par?
Obrazložiti. | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Wed Jul 21, 2010 3:14 pm | |
| Alice & Jasper. Imaju nešto posebno. Skladan su par. Mislim i Rose & Emm su skaladan par ali A&J mi se više sviđaju. Vedriji su oboje (Dobro, J baš i nije nešto posebno vedar) ali zato je tu njegova Alice koja je uvijek vesela. Njih dvoje su mi se više uvukli pod kožu. | |
|
| |
Chubica Eclipse has begun
Ime: : Matea Broj komentara : 738 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-28 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Wed Jul 21, 2010 3:56 pm | |
| Meni su isto Alice & Jasper... Ima nešto posebno u njima, ne znam kako da se izrazim... Kao da zraće nekom energijom ili tako nešto... Ugl menu su super... Možda ćak bolji od Edwarda i Belle. | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Wed Jul 21, 2010 11:35 pm | |
| A&J preslatki su..pogotovo u Eclipse...divni... | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 1:11 pm | |
| Alice i Jasper. Preslatki. Vidi se da se vole. Rosalie je rekla da bi napustila Emmetta samo da ima priliku biti čovjek, a ne vjerujem da bi to Alice napravila. | |
|
| |
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 2:25 pm | |
| Rosalie & Emmett Najdraaaažii. Definitivno oni, i pojedinacno su mi najbolji likovi pa i kao par. Ima ono nesto izmedju njih.. nesto više od same ljubavi, ali za to nesto im nedostaju possibilitys :( Jasper i Alice nikada neće biti kao oni.. oni su par za sebe i jedinstveni su.. stvarno, Alice i Japer su međusobno vezani na toliko mogucih načina i ne bi mogli jedno bez drugog i mene to nervira.. sto, pa on mi jeste trenutno jedini, ali kada bih imala mogucnost, mijenjala bih ga za nesto vrijednije.. - Citat :
- Rosalie je rekla da bi napustila Emmetta samo da ima priliku biti čovjek
Ta izjava Rosalie je bila dvosmislena. Ona to jeste rekla, ali znala je da Emmett nju nikada ne bi napustio, da bi bio s njom i kada bi bila čovjek. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 2:31 pm | |
| - Citat :
- Rosalie je rekla da bi napustila Emmetta samo da ima priliku biti čovjek
Ta izjava Rosalie je bila dvosmislena. Ona to jeste rekla, ali znala je da Emmett nju nikada ne bi napustio, da bi bio s njom i kada bi bila čovjek.[/quote] Da, ali kavom ju je SM predstavila u knjizi, meni se čini kao da bi to i napravila. Jednostavno odlepršala kada bi imala priliku postati ponovno ljudska. Meni je to sebično. Ali to je naravno, samo moje mišljenje. | |
|
| |
eŁŁy Still human
Ime: : Elizabet Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-11 Age : 32
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 4:07 pm | |
| meni su Alice i Jasper preslatki, jednostavno iz tog razloga sto nisam bas neki fan Rosalie, Emmetta obozavam, al ono.. A&J su mi najjaci | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 6:27 pm | |
| Alice i Jasper. Zato što su nekakve suprotnosti i baš si zbog toga lijepo pašu. On je visok i plav i neobuzdan i većinom natmuren, a Alice je vedra, skakutava, vesela i dobro se kontrolira. | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 7:04 pm | |
| Alice i Jasper.Bas su divni,ono prave suprotnosti.On je nekako sav miram i stalozen a ona ma budala zesca (: | |
|
| |
Anchyca Still human
Ime: : Ana-Maria Broj komentara : 34 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 10:37 pm | |
| meni bi bili naj par Alice & Emmet.. al jbG.. ovako su mi Emmett & Rosalie zato jer oni imaju ono nešto.. Rosalie ne bi napustila Emmetta da je ljudska jer bi ju Emmett pratio a uostalom ona bi htjela da je ljudska opet bit sa njim.. Edit by Beatrix: Pazi na pravopis! | |
|
| |
Reginea Vampire bite you
Ime: : Klara Broj komentara : 72 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Thu Jul 22, 2010 11:13 pm | |
| Alice&Jasper zasigurno. Oni su pravi par u priči, imaju ono nešto što Bella nema s Edwardom recimo. Super si pašu i super se slažu. I najbitnije im je povjerenje i obostrano ga i imaju. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Fri Jul 23, 2010 11:52 am | |
| Alice & Jasper. Oni su mi definitivno najdraži par iz Sumraka. Oboje su mi tako dragi likovi, alli to nije bitno. Oni su meni savršen par. Jer su mi i slični, a i različiti. Oboje imaju te čudne moći.. Ali oni se i savršeno zadopunjuju. Kao dva dijela istoga. Mislim da su i Emmett i Rose dobar par. Ali su mi Jasper i Alice puno draži.
| |
|
| |
Angel_one_♥ Still human
Broj komentara : 20 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-30
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Fri Jul 30, 2010 8:18 pm | |
| - Reneesme-Nessi (citat):
- Alice & Jasper.
Imaju nešto posebno. Skladan su par. Mislim i Rose & Emm su skaladan par ali A&J mi se više sviđaju. Vedriji su oboje (Dobro, J baš i nije nešto posebno vedar) ali zato je tu njegova Alice koja je uvijek vesela. Njih dvoje su mi se više uvukli pod kožu. Definitivno,obozavam Alice,ona je tako dobra Eto samo zbog nje sam glasala za njih dvoje ;P | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Sat Aug 14, 2010 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Sat Aug 14, 2010 10:20 pm | |
| - chipsY (citat):
- R&E ..
Može objašnjenje? | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Sat Aug 14, 2010 10:23 pm | |
| da to sam zaboravila .. pa prvo sam se dugo razmisljala izmedju ova dva para .. jer u prvom paru tu je alice moj najdrazi lik pored edwarda a u drugom paru tu je emmet .. iako me rosalie veoma nervira odlucila sam se za njih .. jer mi izgledaju nekako ljepse skupa | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Sat Aug 14, 2010 10:35 pm | |
| Tesko pitanje. Neko vrijeme sam se dvoumila. Ali onda sam odlucila za Alice & Jaspera.
Prvo, njihova prica me fascinira. Kako su pronasli jedno drugo. Nesto kao sudbina. Dap, na to me podsjeca. Kao da su bili sudjeni jedno drugom, cijelo ovo vrijeme. Onda kada Alice podrzava Jaspera u bilo cemu sta on radi. Kad mu ulijeva samopouzdanje.. Kad ga uvjerava da nece povrijediti Bellu.. Ehh, to je ljubav. Meni je to bas slatko. Simpaticni su mi oboje, zato su mi kao par jos vise dragi. Zatim veeelike suprostnosi. Kao nebo i zemlja. I bas se nekako upotpunjuju.. Suprotnosti se po mom ne privlace, ali Alice i Jasper su izuzetci. Nisu bas lijepo i jako dobro razradjeni kao likovi, ali su mi slatki. I da, onaj kiss u Eclipseu.. Nije sad da sam ovo prosudila prema tom kissu, ali mi je definitivno ono najdrazi poljubac u svim filmovima. Najezila sam se dok sam gledala..
Ehh, sad, ne kazem da Rose & Emm nisu zaljubljeni, slatki i sve to, da nisu suprotnosti, ali su mi definitivno Alice & Jasper drazi. | |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Tue Aug 24, 2010 2:28 am | |
| Alice & Jasper jer mi se mnogo više sviđaju kao par slađi su mada volim i Rose & Emma... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Tue Aug 24, 2010 2:33 am | |
| Rosalie and Emmett. Mrzim neke stvari objasnjavati po sto puta, ali posto se trazi.. Rose i Emmett su mi savrseni. Djeluju mi vise ljudski od A&J. Ne ponasaju se cudno.. jednostavno uzivaju u svojoj ljubavi. Slazu se po karakteru.. skroz su jedno za drugo. Meni su oni puno drazi od Alice i Jaspera.. | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Tue Aug 24, 2010 4:10 am | |
| Alice & Jasper Preslatki su , tako idu jedno uz drugo da to nije normalno... @ Lady Moonlight kaze : "Rosalie and Emmett. - Djeluju mi vise ljudski od A&J." Kada bi gledali po ljudskim osobinama i ponasanju , ok...Nisu losi ni njih dvoje... Ali...oni su vampiri.... Ne volim Rosalie i mislim da ne zasluzuje Emmeta... | |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Tue Aug 24, 2010 2:07 pm | |
| ja se nemrem odlucit.. oba para su mi presavrsena. svaki je par na svoi nacin poseban i ja ih nemrem usporedivat | |
|
| |
UdaćuSe ZaRobija Newborn
Ime: : Jelena :) Broj komentara : 109 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-23 Age : 28 Mjesto : Bgd..:)
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Tue Aug 24, 2010 3:24 pm | |
| Alice i Jasper definitivno.. nekako su mi sudjeni jedno za drugo..Prosto,kao da su stvoreni samo da pronadju jedno drugo..:) Ai poljubac u Eclipse-u..Oduzeo mi je dah..:) U paru Rose&Emmet,Emmet mi je favorit..On mi je od pocetka sage jedan od omiljenih likova u knjizi,jer je tako veseo i nema predrasude o Belli..I jako mi je zao sto njegova prica nije ispricana kao kod ostalih..:/ Rose volim jer je deo porodice Cullen,ali mi je kao osoba jako antipaticna. U njenom svetu,sve se vrti oko nje,i mislim da nezasluzuje Emmeta. A u delu kada je ljubomorna na Belu [Midnight Sun,7. poglavlje]-vrhunac antipaticnosti..-.- | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Tue Aug 24, 2010 6:00 pm | |
| Alice i Jasper. Jer su prirodniji spojeni putem svemira. Mislim oni su najbolji dokaz srodnih duša, dok mi se Rosalie i Emmet čine previše usiljeno i netprirodno. | |
|
| |
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Mon Aug 30, 2010 11:49 pm | |
| Meni su Alice & Jasper ipak bolji. :) Imam dojam da se bolje slažu nego R&E... Baš su....stvoreni jedno za drugo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett | |
| |
|
| |
| Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett | |
|