Twilight Source Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomePortalGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett

Go down 
+18
UdaćuSe ZaRobija
Lina
Bokssha
Emma Cullen
Clair de Lune
Jessica•Rose
Angel_one_♥
Beatrix
Reginea
Anchyca
Athendora
Asteria
eŁŁy
Nymphadora
StefanaCullenPattinson
Chubica
Girl in Edward's arms
Lady Moonlight
22 posters
Idi na stranicu : 1, 2  Next

??
Alice & Jasper
Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett I_vote_lcap88%Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett I_vote_rcap
 88% [ 22 ]
Rosalie & Emmett
Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett I_vote_lcap12%Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett I_vote_rcap
 12% [ 3 ]
Ukupno glasova : 25

AutorPoruka
Lady Moonlight
Administrator
Lady Moonlight

Ime: : L A D Y
Broj komentara : 5833
Reputacija : 13
Mjesto : Anywhere but Home.

Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Empty
KomentarNaslov komentara: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyWed Jul 21, 2010 1:18 am

Ko vam je ljepši par?

Obrazložiti.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz
Girl in Edward's arms
Fighting for life
Fighting for life
Girl in Edward's arms

Ime: : Lana (:
Broj komentara : 1530
Reputacija : 5
Mjesto : London

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyWed Jul 21, 2010 3:14 pm

Alice & Jasper.
Imaju nešto posebno. Skladan su par. Mislim i Rose & Emm su skaladan par ali A&J mi se više sviđaju. Vedriji su oboje (Dobro, J baš i nije nešto posebno vedar) ali zato je tu njegova Alice koja je uvijek vesela. Njih dvoje su mi se više uvukli pod kožu.
Na vrh Go down
Chubica
Eclipse has begun
Eclipse has begun
Chubica

Ime: : Matea
Broj komentara : 738
Reputacija : 1

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyWed Jul 21, 2010 3:56 pm

Meni su isto Alice & Jasper... Ima nešto posebno u njima, ne znam kako da se izrazim... Kao da zraće nekom energijom ili tako nešto... Ugl menu su super... Možda ćak bolji od Edwarda i Belle.
Na vrh Go down
StefanaCullenPattinson
Newborn
Newborn
StefanaCullenPattinson

Ime: : Stefana
Broj komentara : 172
Reputacija : 0
Mjesto : Meadow Edward and Me.......

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyWed Jul 21, 2010 11:35 pm

A&J preslatki su..pogotovo u Eclipse...divni...
Na vrh Go down
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 1:11 pm

Alice i Jasper.
Preslatki. Vidi se da se vole.
Rosalie je rekla da bi napustila Emmetta samo da ima priliku biti čovjek, a ne vjerujem da bi to Alice napravila.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Lady Moonlight
Administrator
Lady Moonlight

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 2:25 pm

Rosalie & Emmett
Najdraaaažii.
Definitivno oni, i pojedinacno su mi najbolji likovi pa i kao par.
Ima ono nesto izmedju njih.. nesto više od same ljubavi, ali za to nesto im nedostaju possibilitys :(
Jasper i Alice nikada neće biti kao oni.. oni su par za sebe i jedinstveni su.. stvarno, Alice i Japer su međusobno vezani na toliko mogucih načina i ne bi mogli jedno bez drugog i mene to nervira.. sto, pa on mi jeste trenutno jedini, ali kada bih imala mogucnost, mijenjala bih ga za nesto vrijednije..

Citat :
Rosalie je rekla da bi napustila Emmetta samo da ima priliku biti čovjek

Ta izjava Rosalie je bila dvosmislena. Ona to jeste rekla, ali znala je da Emmett nju nikada ne bi napustio, da bi bio s njom i kada bi bila čovjek.
Na vrh Go down
Nymphadora
Moderator
Nymphadora

Ime: : Marina
Broj komentara : 6870
Reputacija : 4
Mjesto : Nomad

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 2:31 pm

Citat :
Rosalie je rekla da bi napustila Emmetta samo da ima priliku biti čovjek

Ta izjava Rosalie je bila dvosmislena. Ona to jeste rekla, ali znala je da Emmett nju nikada ne bi napustio, da bi bio s njom i kada bi bila čovjek.[/quote]

Da, ali kavom ju je SM predstavila u knjizi, meni se čini kao da bi to i napravila. Jednostavno odlepršala kada bi imala priliku postati ponovno ljudska. Meni je to sebično. Ali to je naravno, samo moje mišljenje.
Na vrh Go down
http://www.twilightsource.biz/forum.htm
eŁŁy
Still human
Still human
eŁŁy

Ime: : Elizabet
Broj komentara : 32

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 4:07 pm

meni su Alice i Jasper preslatki, jednostavno iz tog razloga sto nisam bas neki fan Rosalie, Emmetta obozavam, al ono.. A&J su mi najjaci
Na vrh Go down
Asteria
Vampire attack
Vampire attack
Asteria

Ime: : Asteria
Broj komentara : 526
Mjesto : On the other side of the rainbow

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 6:27 pm

Alice i Jasper.
Zato što su nekakve suprotnosti i baš si zbog toga lijepo pašu. On je visok i plav i neobuzdan i većinom natmuren, a Alice je vedra, skakutava, vesela i dobro se kontrolira.
Na vrh Go down
Athendora
Moderator
Athendora

Ime: : Athendora
Broj komentara : 6728
Reputacija : 14

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 7:04 pm

Alice i Jasper.Bas su divni,ono prave suprotnosti.On je nekako sav miram i stalozen a ona ma budala zesca (:
Na vrh Go down
Anchyca
Still human
Still human
Anchyca

Ime: : Ana-Maria
Broj komentara : 34

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 10:37 pm

meni bi bili naj par Alice & Emmet.. :D al jbG.. ovako su mi Emmett & Rosalie zato jer oni imaju ono nešto.. Rosalie ne bi napustila Emmetta da je ljudska jer bi ju Emmett pratio a uostalom ona bi htjela da je ljudska opet bit sa njim.. :D

Edit by Beatrix: Pazi na pravopis!
Na vrh Go down
Reginea
Vampire bite you
Vampire bite you
Reginea

Ime: : Klara
Broj komentara : 72

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyThu Jul 22, 2010 11:13 pm

Alice&Jasper zasigurno. Oni su pravi par u priči, imaju ono nešto što Bella nema s Edwardom recimo. Super si pašu i super se slažu. I najbitnije im je povjerenje i obostrano ga i imaju. Wink
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyFri Jul 23, 2010 11:52 am

Alice & Jasper.
Oni su mi definitivno najdraži par iz Sumraka. Oboje su mi tako dragi likovi, alli to nije bitno.
Oni su meni savršen par. Jer su mi i slični, a i različiti. Oboje imaju te čudne moći..
Ali oni se i savršeno zadopunjuju. Kao dva dijela istoga.
Mislim da su i Emmett i Rose dobar par. Ali su mi Jasper i Alice puno draži.

Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Angel_one_♥
Still human
Still human
Angel_one_♥

Broj komentara : 20

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyFri Jul 30, 2010 8:18 pm

Reneesme-Nessi (citat):
Alice & Jasper.
Imaju nešto posebno. Skladan su par. Mislim i Rose & Emm su skaladan par ali A&J mi se više sviđaju. Vedriji su oboje (Dobro, J baš i nije nešto posebno vedar) ali zato je tu njegova Alice koja je uvijek vesela. Njih dvoje su mi se više uvukli pod kožu.
Definitivno,obozavam Alice,ona je tako dobra srce
Eto samo zbog nje sam glasala za njih dvoje ;P
Na vrh Go down
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptySat Aug 14, 2010 10:13 pm

R&E ..
Na vrh Go down
Beatrix
Administrator
Beatrix

Broj komentara : 7943
Reputacija : 23
Mjesto : St. Vladimir's Academy

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptySat Aug 14, 2010 10:20 pm

chipsY (citat):
R&E ..
Može objašnjenje?
Na vrh Go down
https://twitter.com/Aimee_Liam
Jessica•Rose
Fighting for life
Fighting for life
Jessica•Rose

Ime: : Rouz ; Irma
Broj komentara : 1333
Reputacija : 19
Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptySat Aug 14, 2010 10:23 pm

da to sam zaboravila ..
pa prvo sam se dugo razmisljala izmedju ova dva para ..
jer u prvom paru tu je alice moj najdrazi lik pored edwarda a u drugom paru tu je emmet ..
iako me rosalie veoma nervira odlucila sam se za njih ..
jer mi izgledaju nekako ljepse skupa
Na vrh Go down
Clair de Lune
Administrator
Clair de Lune

Ime: : Emira
Broj komentara : 9979
Reputacija : 26
Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptySat Aug 14, 2010 10:35 pm

Tesko pitanje. Neko vrijeme sam se dvoumila. Ali onda sam odlucila za Alice & Jaspera.

Prvo, njihova prica me fascinira. Kako su pronasli jedno drugo. Nesto kao sudbina. Dap, na to me podsjeca. Kao da su bili sudjeni jedno drugom, cijelo ovo vrijeme. Onda kada Alice podrzava Jaspera u bilo cemu sta on radi. Kad mu ulijeva samopouzdanje.. Kad ga uvjerava da nece povrijediti Bellu.. Ehh, to je ljubav. Meni je to bas slatko. Simpaticni su mi oboje, zato su mi kao par jos vise dragi.
Zatim veeelike suprostnosi. Kao nebo i zemlja. I bas se nekako upotpunjuju.. Suprotnosti se po mom ne privlace, ali Alice i Jasper su izuzetci. Nisu bas lijepo i jako dobro razradjeni kao likovi, ali su mi slatki.
I da, onaj kiss u Eclipseu.. Nije sad da sam ovo prosudila prema tom kissu, ali mi je definitivno ono najdrazi poljubac u svim filmovima. Najezila sam se dok sam gledala..

Ehh, sad, ne kazem da Rose & Emm nisu zaljubljeni, slatki i sve to, da nisu suprotnosti, ali su mi definitivno Alice & Jasper drazi.
Na vrh Go down
Emma Cullen
Still human
Still human
Emma Cullen

Ime: : Ivana - Ive
Broj komentara : 44
Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyTue Aug 24, 2010 2:28 am

Alice & Jasper jer mi se mnogo više sviđaju kao par slađi su mada volim i Rose & Emma...
Na vrh Go down
Lady Moonlight
Administrator
Lady Moonlight

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyTue Aug 24, 2010 2:33 am

Rosalie and Emmett.
Mrzim neke stvari objasnjavati po sto puta, ali posto se trazi..
Rose i Emmett su mi savrseni. Djeluju mi vise ljudski od A&J.
Ne ponasaju se cudno.. jednostavno uzivaju u svojoj ljubavi.
Slazu se po karakteru.. skroz su jedno za drugo.
Meni su oni puno drazi od Alice i Jaspera..
Na vrh Go down
Bokssha
Newborn
Newborn
Bokssha

Ime: : Bojana
Broj komentara : 136
Mjesto : Beograd

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyTue Aug 24, 2010 4:10 am

Alice & Jasper

Preslatki su , tako idu jedno uz drugo da to nije normalno...

@Lady Moonlight kaze :

"Rosalie and Emmett. - Djeluju mi vise ljudski od A&J."

Kada bi gledali po ljudskim osobinama i ponasanju , ok...Nisu losi ni njih dvoje...
Ali...oni su vampiri.... :D

Ne volim Rosalie i mislim da ne zasluzuje Emmeta...
Na vrh Go down
http://friendlyforum.do-goo.com/
Lina
Vampire bite you
Vampire bite you
Lina

Ime: : Katalina
Broj komentara : 71
Mjesto : Zagreb

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyTue Aug 24, 2010 2:07 pm

ja se nemrem odlucit.. oba para su mi presavrsena. svaki je par na svoi nacin poseban i ja ih nemrem usporedivat
Na vrh Go down
UdaćuSe ZaRobija
Newborn
Newborn
UdaćuSe ZaRobija

Ime: : Jelena :)
Broj komentara : 109
Mjesto : Bgd..:)

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyTue Aug 24, 2010 3:24 pm

Alice i Jasper definitivno..:D
nekako su mi sudjeni jedno za drugo..Prosto,kao da su stvoreni samo da pronadju jedno drugo..:)
Ai poljubac u Eclipse-u..Oduzeo mi je dah..:)
U paru Rose&Emmet,Emmet mi je favorit..On mi je od pocetka sage jedan od omiljenih likova u knjizi,jer je tako veseo i nema predrasude o Belli..I jako mi je zao sto njegova prica nije ispricana kao kod ostalih..:/
Rose volim jer je deo porodice Cullen,ali mi je kao osoba jako antipaticna. U njenom svetu,sve se vrti oko nje,i mislim da nezasluzuje Emmeta. A u delu kada je ljubomorna na Belu [Midnight Sun,7. poglavlje]-vrhunac antipaticnosti..-.-
Na vrh Go down
Thanatos
Kolekcionar
Thanatos

Ime: : Stella
Broj komentara : 6591
Reputacija : 10
Mjesto : Wonderland. :D

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyTue Aug 24, 2010 6:00 pm

Alice i Jasper.
Jer su prirodniji spojeni putem svemira. Mislim oni su najbolji dokaz srodnih duša, dok mi se Rosalie i Emmet čine previše usiljeno i netprirodno.
Na vrh Go down
http://bitter-words.blog.hr/
TeamSwitzerland
Between life and death
Between life and death
TeamSwitzerland

Ime: : Sandra
Broj komentara : 2327
Reputacija : 12
Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett EmptyMon Aug 30, 2010 11:49 pm

Meni su Alice & Jasper ipak bolji. :) Imam dojam da se bolje slažu nego R&E... dunno Baš su....stvoreni jedno za drugo I love you
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett   Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett Empty

Na vrh Go down

Alice&Jasper vs Rosalie&Emmett
Na vrh 
Stranica 1/2Idi na stranicu : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Jasper Hale
» Jasper iz sage 'Sumrak' u novoj seriji
» Rosalie's spam
» Rosalie Hale
» Emmett Cullen