Autor | Poruka |
---|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sat May 29, 2010 4:39 pm | |
| Pa uredu.Nekim ljudima je odvratno a nekima ne. | |
|
| |
~*MIMA*~ Still human
Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-05-29
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sat May 29, 2010 5:43 pm | |
| Nemam nista protiv njih xD | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sat May 29, 2010 8:54 pm | |
| A da nam das malo vise informacija o svom misljenju? (: | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon May 31, 2010 4:45 pm | |
| Ja zbilja nemam nista protiv takvih ljudi. To sto se oni razlikuju od nas, ne znaci da ne mogu biti ljudi i da su manje vrednosti od nas. Nikada ne bih nekoga odbacila i ne druzila se s njim samo zato sto je drugaciji od ostalih. | |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sun Jun 06, 2010 3:42 am | |
| Nemam ništa protiv...I oni su ljudi kao i mi...Možda su čak i bolji ljudi od nekih... | |
|
| |
Anamaria Newborn
Ime: : Anabells Broj komentara : 112 Reputacija : -1 Join date : 2010-06-22 Age : 27 Mjesto : U wc-u,jedem cokoladu :D
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Thu Jul 08, 2010 3:14 pm | |
| Meni se to negadi,meni je to super!!!!Pa sta ima veze ako npr: muskarac se zaljubi u muskarca meni je to ok,ja bi voljela imat prijatelja Gay-a,svatko ima pravo izabrat koga ce volit i s kim ce bit pa bio to i Gay izbor sta ima veze.I onako obozavam seriju Will i Grace i Jack mi je najdrazi lik,cak dapace mislim da su Gay-evi vrlo komicni ljudi s tim svojim pokretima i nacinom zivota.Meni nit se gade,nit sam protiv njih.Ja ih podrzavam!! | |
|
| |
Ecstasy Vampire bite you
Ime: : Ecstasy xD Broj komentara : 91 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-02
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Wed Jul 14, 2010 12:50 pm | |
| Bog je stvorio Adama i Evu, ne Adama i Stevu | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Wed Jul 14, 2010 1:23 pm | |
| Ecstasy, | |
|
| |
eŁŁy Still human
Ime: : Elizabet Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-11 Age : 32
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Jul 19, 2010 11:10 pm | |
| meni ne smetaju takvi ljudi.. svak0 imaprav0 birat sta ce raditi, sta ce biti i sl... ak0 v0le isti sp0l nek v0le t0 se nik0ga ne bi trebal0 ticati | |
|
| |
Chubica Eclipse has begun
Ime: : Matea Broj komentara : 738 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-28 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Wed Jul 21, 2010 2:45 pm | |
| Ja nemam ništa protiv...šta, ako je njima to ok, u redu...ako ih nije sram, i ako ih nije briga šta drugi misle o tome onda je i to ok... | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Wed Jul 21, 2010 11:14 pm | |
| | |
|
| |
ChadKroeger Newborn
Ime: : Dusko Broj komentara : 277 Reputacija : 11 Join date : 2010-08-21 Age : 30 Mjesto : Kotor Varos
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Aug 23, 2010 12:43 am | |
| Homoseksualnost je nesto na sta se grozim. Kad zamislim sebe u takvoj ulozi povratio bi. Ali homeseksualce kao osobe tretiram isto kao i straight tipove. Ne razumijem ljude koji tretiraju nekog kao olos samo zbog sexualnog opredjeljenja. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Aug 23, 2010 2:41 am | |
| - ChadKroeger (citat):
- Homoseksualnost je nesto na sta se grozim. Kad zamislim sebe u takvoj ulozi povratio bi. Ali homeseksualce kao osobe tretiram isto kao i straight tipove. Ne razumijem ljude koji tretiraju nekog kao olos samo zbog sexualnog opredjeljenja.
E da bas to. Meni je odvratno zamisliti sebe da volim neku curu To mi je skroooz odvratno. Ali ne bih nikada osuđivala homoseksualce, i oni su ljudi kao i mi, samo malo drukciji. | |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Aug 23, 2010 4:44 pm | |
| nemam nista protiv homoseksualaca.. oni vole to sto vole. nisu svi ljudi jednaki. neki vole sladoled od cokolade neki od vanilije (to mi je palo na pamet jel upravo jedem sladkac). neki vole cure neki decke. takve ljude netreba osudivati oni su to sto jesu.. poznajem neke homoseksualce i definitivno mislim da su oni bolji ljudi od drugih.. uvijek su veslei i uvijek ce pomoci. nisu sebicni niti nista.. mozda jedino mislim da bi to trebali drzati za sebe. jel izlazak na trg (gay paradu-za one koi zive u hrv) sami sebe ponizavaju. mislim to je jedini nacin da dobe svoja prava ali opet. i nerviraju me kad dodu decki protiv gay parade i deru se "vi niste hrv.". smetaju im gay parovi a ne smeta im kad se dve cure zbare, dapace to im pase.. | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Aug 23, 2010 6:09 pm | |
| Sasvim uredu.Homoseksualizam mi je normalna stvar,kako bi bilo da zivimo u Holandiji? Tko god je rekao da to njima nesmeta a daim se gadi ,laze. Smeta vam to i priznajte,a nebi trebalo Osudujete ljude i to nije uredu... | |
|
| |
Bella Newborn
Ime: : Bella Swan Broj komentara : 250 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-31 Age : 32 Mjesto : in Vampireland
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Aug 23, 2010 7:04 pm | |
| Definitivno NE! Odvratno je fuj i gadi mi se x( Videti 2 muskarca kako se ljube ili 2 devojke.....Mozda bih promenila misljenje kao sto kaze Marina kada bih imala takvog druga....Da imam ne daj Boze drugaricu pobegla bih glavom bez obzira x((( Oni sami govore da to nije bolest vec opredeljenje, to znaci da bih ja sad da hocu mogla biti ...NE DAJ BOZE....Ali nemogu.... I to nije opredeljenje vec bolest.... Grrr... | |
|
| |
ChadKroeger Newborn
Ime: : Dusko Broj komentara : 277 Reputacija : 11 Join date : 2010-08-21 Age : 30 Mjesto : Kotor Varos
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Aug 23, 2010 10:46 pm | |
| - Miss Crawford (citat):
- Sasvim uredu.Homoseksualizam mi je normalna stvar,kako bi bilo da zivimo u Holandiji?
Tko god je rekao da to njima nesmeta a daim se gadi ,laze. Smeta vam to i priznajte,a nebi trebalo Osudujete ljude i to nije uredu... Ja sam rekao da mi ne smeta , a da mi se gadi. Meni se ne gadi vidjeti dva homoseksualca zajedno, cak ni ljubljenje. Ono sto mi se gadi je zamisljanje analnog sexa dvojice muskaraca, tacnije zamisljanje mene u ulozi jednog od dvojice, a nije mi problem kad dvojica ili dvije(baziramo se samo na muskarce homoseks je pojava i kod zena) imaju sexualne odnose. Sa osobama kao osobama zaista nemam problema. Potpuno mi je svejedno da li je neko straight, homosexual ili bisexual sve isto tretiram. | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Wed Aug 25, 2010 2:37 am | |
|
Nemam nista protiv...
Koliko god ljudi to neodobravali , cinjenica je da je homoseksualizam prisutan medju ljudima oduvek....Samo pogledajte Anticku Grcku , stari Egipat, pa Spartance... Samo , nekada je to bilo sasvim normalno , i ljudi uopste nisu obracali paznju na to.
U "novije" ( nemam pojma kada) doba je pocelo da se smatra za nesto bolesno , valjda zato sto nije izrazeno kao nekada...Sta znam...
Nemam nikakav problem sa tim...Imam brdo gej drugara i sasvim su normalni ljudi.
Al zato ne volim ,hmmm....kako se kaze?...Transeksualci? Nemam pojma...Oni sto se oblace suprotno...To mi je bas bezveze...
| |
|
| |
ElenaGilbert Newborn
Ime: : Teuta Broj komentara : 220 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-30 Age : 28 Mjesto : Croatia
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Mon Oct 04, 2010 4:31 pm | |
| Ja nemam ništa protiv Gay ljudi jer oni sami nisu krivi za to što su gay...hoću reći kriv je broj hormona koje nisu razvili dok su bili u maminom trbuhu ili tako nekako...što se desi prije samog rođenja. Meni je gay ok dok ljudi ne počnu pretjerivati s tim. Muškarac i Žena su stvoreni jedno za drugo, i to mi je jedina lijepa kombinacija... Al ljude koji su gay trebamo prihvatiti baš onakve kavi jesu jer i oni su ipak samo ljudi.... | |
|
| |
Fenixis Newborn
Ime: : Sara Broj komentara : 144 Reputacija : 2 Join date : 2010-08-16 Age : 28 Mjesto : Forks
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Thu Oct 07, 2010 9:50 am | |
| Nemam ništa protiv njih..No to mi je sve odvratnoo...ali radi se o njima ne o meni | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Thu Oct 07, 2010 10:09 pm | |
| - Fenixis (citat):
- Nemam ništa protiv njih..No to mi je sve odvratnoo...ali radi se o njima ne o meni
Baš tako. Ko voli nek izvoli. | |
|
| |
Norah Still human
Ime: : Nora Broj komentara : 22 Reputacija : 1 Join date : 2010-08-30 Age : 29 Mjesto : Zenica
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sat Nov 27, 2010 1:11 am | |
| | |
|
| |
TS magazin Still human
Broj komentara : 40 Reputacija : 0 Join date : 2010-09-16
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sat Nov 27, 2010 4:51 am | |
| Moram samo ovde ostaviti kratak komentar u svoje ime i ime VISION-a, da je jako lepo sto ovoliki broj ljudi na Vasem forumu nije homofobican, i prihvata LGBT osobe. To je, zaista. za svaku pohvalu. Posebno bih istakao cinjenicu da je vecina vas tolerantna i bez predrasuda, sto se danas retko srece. Sjajni ste ljudi! :)
Nemanja, urednik TS-a i osnivac VISION-a. | |
|
| |
Melly Cullen Newborn
Ime: : Melly Cullen Broj komentara : 281 Reputacija : 1 Join date : 2010-10-17 Age : 27 Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sat Nov 27, 2010 4:35 pm | |
| nemam nista protiv njih, neka se oni opredjele za sta hoce, al nek na moj zivot ne pokusavaju uticat. | |
|
| |
TS magazin Still human
Broj komentara : 40 Reputacija : 0 Join date : 2010-09-16
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam Sun Nov 28, 2010 1:21 am | |
| - Melly Cullen (citat):
- nemam nista protiv njih, neka se oni opredjele za sta hoce, al nek na moj zivot ne pokusavaju uticat.
To je cesto misljenje, da oni to biraju. NIKO ne bira da bude homoseksualac. Svi znamo sa kakvim se problemima LGBT osobe susrecu u zivotu, tako da niko ne bi birao da zivi tako. Nemanja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Homoseksulizam | |
| |
|
| |
| Homoseksulizam | |
|