Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| Naslov komentara: Re: Twilight vs. New Moon Sun Oct 17, 2010 7:41 pm | |
| Twilight ^^ To mi je najdrazi dio sage do sada tako da .. ^^ | |
|
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Twilight vs. New Moon Tue Nov 02, 2010 8:51 pm | |
| meni je Twilight jer je to ljubavna priča između Belle i Edwarda, upoznajemo obitelj Cullen <3 (ja sam team Edward <3 ) a u New Moonu upoznajemo pse koje ne volim | |
|
TeamSwitzerland Between life and death
Ime: : Sandra Broj komentara : 2327 Reputacija : 12 Join date : 2010-08-30 Age : 27 Mjesto : Pod tušem, pjevam [čitaj: derem se xD]
| Naslov komentara: Re: Twilight vs. New Moon Wed Mar 02, 2011 10:27 am | |
| Meni je NM bolji. Kvalitetniji je po mom mišljenju i više rađen po knjizi. Super mi je scena kad Edward odlazi, ali kao što je Clair rekla onaj poljubac u Volterri nije dobar. Još bi jedino voljela da prije nego što Bella skoči, da se Edward malo jače zadere ili krene pema njoj... Ovako samo stoji i mrmlja sebi u bradu, iako mi to ne smeta na sceni s motorima. U Twilightu mi je sve nekako početnički snimano, i previše je tamno. Mislim na svjetlo u cijelom filmu. Znam da treba biti kišovito i sve to, ali opet, kad ga gledam bole me oči nakon nekog vemena. I gluma mi je bolja u NM. U Twilightu je sve onako... pa, pomalo i fake. Pogotovo onaj dio u restoranu - redateljica je sve totalno izmijenila! New Moon mogu gledati stvarno uvijek. A mislim da bi Twilight bio puno bolji da ga je snimao isti redatelj kao i NM. | |
|
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Twilight vs. New Moon Fri Mar 18, 2011 11:43 pm | |
| | |
|
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Twilight vs. New Moon Mon Apr 09, 2012 12:51 am | |
| New moon, msm da se mng vise radilo na filmu i vise je ulozeno i sve se ispaltilo na kraju naravno O:) | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Twilight vs. New Moon | |
| |
|