Autor | Poruka |
---|
amna jusic Still human
Ime: : amna Broj komentara : 1 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-16 Age : 27 Mjesto : sarajevo
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Wed Jun 16, 2010 4:13 pm | |
| ako je poljubac usta onda jest vaanje ali ako je samo prijateljski onda naravno nije [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Wed Jun 16, 2010 4:19 pm | |
| Ovdje se odnosi tacno na Bellu i Jacoba. A oni se jesu poljubili u usta. Pa po tebi, je li to varanje ili nije? Da li je opravdano ? | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Wed Jun 16, 2010 4:33 pm | |
| Ja sam prvo glasala da jeste. Ali sada mislim da nije. Ona u tom trenutku nije imala izbora. Uopste nije ni pretpostavljala da je ... zaljubljena i u Jakea. To je uradila samo da bi on ostao, da ga ne bi povredila, da bi i dalje bili prijatelji. | |
|
| |
Team Jacob Still human
Ime: : Matea Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-28 Age : 28 Mjesto : Hrvatska
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Sat Jul 03, 2010 2:39 pm | |
| Po meni je to varanje..jer se ona istinski uživila u poljubac...grrrrr........baš mi je žao što se Edward nije na nju derao jer je to zaslužila...uvijek Edu govori da ga voli više od svog života bla bla bla....a onda poslije dođe Jakeu i kaže mu to jest to misli da ga voli više nego prijateljski....to mi je malo munjeno msm po meni je to varanje | |
|
| |
An P. Lautner Vampire bite you
Ime: : Anamarija Broj komentara : 95 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-29 Age : 28 Mjesto : St
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Tue Jul 06, 2010 11:46 am | |
| Ja smatram da je to varanje, jer je ona taj poljubac prihvatila, i istinski uživala u njemu, a Edu se zaklinjala na vječnu ljubav. No odjednom ono voli Jakea.Kojeg je uvjek odbijala i bla bla bla... A kasnije mu je opet rekla da ga voli prijateljski, i još ona nepodnošljivost u Praskozorju...Loše mi je to realizirano. Uglavnom prevarila je Edwarda i točka. | |
|
| |
Chubica Eclipse has begun
Ime: : Matea Broj komentara : 738 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-28 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Tue Jul 06, 2010 12:17 pm | |
| ja mislim da nitko nije zaslužio da patai, a to, da li je varanje ili nije...ovisi kako to edeard uzima!!! | |
|
| |
Angel_one_♥ Still human
Broj komentara : 20 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-30
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Fri Jul 30, 2010 8:12 pm | |
| Ne naravno,poljubac NIJE prevara,mada to NIJE trebala napraviti | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Wed Aug 25, 2010 1:58 am | |
| Ne smatram poljubac za varanje...
Prvi je bio na silu a drugi sa nekim jasnim ciljem.
I inace poljubac ne smatram varanjem...
| |
|
| |
Norah Still human
Ime: : Nora Broj komentara : 22 Reputacija : 1 Join date : 2010-08-30 Age : 29 Mjesto : Zenica
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Tue Aug 31, 2010 8:48 pm | |
| Prvi put, kad ju je Jacob poljubio na silu, nije bilo varanje.
A drugi put je počelo molba da se ne ubije, pa je preraslo u maženje, pravo ljubljenje i to je već varanje. | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Wed Sep 29, 2010 11:17 pm | |
| Ja sam glasala za Da..jer nije bilo nista izmedju xD... mislim s jedne strane ..da je to bilo varanje..jer ipak ona je bila sa edwardom i nije se smijela tako ponasati..ja iskreno se ne bih lijepo osjecala da moj momak ljubi drugu curu jer je zeli spasiti...aa opet..mislim i da je jacob ....kriv za sve to..to je zelio..da ucini da je namjerno natjera da ga ona prva pita...da je poljubi..jer je znao..sigurno koliko on njoj znaci..ii da ga neche tek tako lahko pustiti da ode u borbu..i da ubije...mislim da je sebican..i nervira me skroz ! | |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Tue Nov 02, 2010 8:53 pm | |
| kad je prvi put poljubi nie varanje a kad se drugi put poljube, e pa to je | |
|
| |
Melly Cullen Newborn
Ime: : Melly Cullen Broj komentara : 281 Reputacija : 1 Join date : 2010-10-17 Age : 27 Mjesto : negdje u Forksu s Edwardom ♥
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Wed Nov 17, 2010 6:33 pm | |
| ja msm da je to varanje. a pogotovo zato sto je edward gledao sve to. jadan on, sigurno ga je to veeeoma pogodilo :( a i bella nije fer. prvo u sumraku sve extra, s edom je jake samo prijatelj... u mladom mjesecu ed je ostavi i ona odma trci ko stene za jacobom... u eclipseu trci ko stene za edwardom, i odjednom se zaljubi u jakea, msm da ona nije normalna :S | |
|
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Wed Nov 17, 2010 8:13 pm | |
| Da,to je varanje. [You must be registered and logged in to see this image.] Varnje .. jeste. Rekla je to samo kao bi ga zadrzala,on bi si okoncao zivot. | |
|
| |
Edward's GirL Vampire bite you
Ime: : Marija Broj komentara : 56 Reputacija : 1 Join date : 2010-12-25 Age : 28
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Sat Dec 25, 2010 5:15 am | |
| Sam (drugi) poljbac nije varanje....ali njeno ponasanje prema Jackobu od New Moona do Breaking Downa asocira na varanje ili flertovanje. Sad, misljenja su razlicita. | |
|
| |
Bell Still human
Ime: : Milica Broj komentara : 13 Reputacija : 1 Join date : 2011-01-08 Age : 28
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Sat Jan 08, 2011 3:00 am | |
| Da. Iz mnogo razloga,u stvari to i jeste trenutak gde me je Bella nerevrovatno iznervirala: 1.Nije joj fora da ljubi nekog ako ima dečka(ako se izuzme cea priča) 2.Pogotovo ako ga je CELO vreme ignorisala i davala mu do znanja da je ne zanima. 3.Nije humano,jer je to ISKORIŠĆAVANJE. 4.Najgore što je na kraju još rekla da joj se SVIDELO?!-od tog dela do kraja uopšte mi nije jasna. 5.Na kraju,žao mi je i Edwarda i Jacoba,MNOGO. | |
|
| |
The Moon Goddess Vampire bite you
Broj komentara : 80 Reputacija : 3 Join date : 2010-12-20 Age : 29 Mjesto : BG =)
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Sun Jan 30, 2011 1:49 am | |
| Jeste, vsidjao joj jse kasnije -.- | |
|
| |
roberta_bg Vampire bite you
Broj komentara : 97 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-09
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? Mon Apr 09, 2012 12:53 am | |
| Da.Taj poljubac bio je skroz bespotreban... Mogla je da ga izbegne ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? | |
| |
|
| |
| Kad Bella poljubi Jacoba (Pomrcina) je li to varanje? | |
|