| Vampir ili vukodlak | |
|
+16Lina Emma Cullen Angel_one_♥ Asteria Beatrix Nymphadora Girl in Edward's arms StefanaCullenPattinson bubamarac15 Reginea Naida eŁŁy Anchyca Lady Moonlight Rosalie Athendora 20 posters |
Vampir ili Vukodlak | Vampir | | 70% | [ 16 ] | Vukodlak | | 30% | [ 7 ] |
| Ukupno glasova : 23 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Vampir ili vukodlak Sat Jul 17, 2010 6:06 pm | |
| Pa da vidimo,sta bi ste vise voljeli postati vampir ili vukodlak. Obrazloziti | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Sat Jul 17, 2010 7:47 pm | |
| Ništa od toga. Nama je u prirodi da maštamo o prinčevima, i da budemo srećni sa svojim životom, a ne da maštamo o vukodlacima&vampirima i da želimo to da postanemo. | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Sat Jul 17, 2010 8:09 pm | |
| - Rosalie (citat):
- Ništa od toga. Nama je u prirodi da maštamo o prinčevima, i da budemo srećni sa svojim životom, a ne da maštamo o vukodlacima&vampirima i da želimo to da postanemo.
A vidiš, ja se baš ne slažem s tobom. Ja NE želim princa, niti sam zadovoljna svojim životom. Mogao je biti i daleko bolji. Mogla sam imati plave oči i crnu kosu Mogla sam živjeti u New Yorku. Tata mi je mogao biti predsjednik države.. Sve to sam samo mogla.. ali nisam rekla da sam željela. A reci mi zašto da ne maštamo? Čemu život ako nema mašte? Znamo mi svi da nikada nećemo imati princa, ili da nikada nećemo biti vampiri.. ali maštom možemo sve. Ja bih radije bila besmrtna nego bila udata za princa. xD Tako, ja sam izabrala vampire. Nekako su mi normalniji, životinje ne volim.. a i umrla bih kad bih morala i na minuti biti vuuuk. fuj. Vampiri su nam barem izgledom slični.. Ja tebe razumijem..u tvojim godinama sam i ja željela biti princeza i imati svog princa.. a sada želim mnogo više.. Nessie zna najbolje Koliko je samo život surov | |
|
| |
Rosalie Kolekcionar
Ime: : Rose; Lana Broj komentara : 1981 Reputacija : 5 Join date : 2010-04-15 Mjesto : Mystic Falls
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Sat Jul 17, 2010 8:29 pm | |
| Aaa ko kaže da želim princa? lol Ja želim samo normalan život i normalnog čoveka koga volim. Vlastitu porodicu. Naravno, kad odrastem xD Treba maštati, ali ipak je malo previše maštati da želiš biti vampir ili vukodlak. I moj život je ekstra. Ne bih volela nikakve promene u njemu. Naravno, uvažavam i tvoje mišljenje | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Sat Jul 17, 2010 10:50 pm | |
| Mozete li da vjerujete ja bih radije bila vampir.Nekako prijrodnije je vise lici na covjeka.Vukodlaci se brzo naljte izgube kontrolu a to me bas nervira kod njih.Ne treba puno mastati zapravo netreba nikako.Sta ti to donosi samo postanes opsjednut svojim mastarijama,a to nije dobro.Lady kao sto si rekal zivot je jako surov,ali ko sam ja da ustvari govorim sta je dobro a sta nije.Ja sam samo jedna prosjecna cura od 12 godina,ali znam mnogo stvari. Zakljucak:Radije bih bila vampir.Mastati mozes ali pazi samo da to ne bude pretjerano. | |
|
| |
Anchyca Still human
Ime: : Ana-Maria Broj komentara : 34 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Sun Jul 18, 2010 3:44 pm | |
| vukodŁak toplokrwnost.. bolje nego hŁadokrvnost.. vukodŁake općenito više volim nego vampire nekako su mi draži.. | |
|
| |
eŁŁy Still human
Ime: : Elizabet Broj komentara : 32 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-11 Age : 32
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Mon Jul 19, 2010 3:19 pm | |
| vampir.. neznam zast0 al 0duvjek sam luda za vampirima j0s i prije sumrak sage | |
|
| |
Naida Still human
Ime: : Naida Broj komentara : 37 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-30 Age : 26 Mjesto : Breza
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Mon Jul 19, 2010 5:29 pm | |
| Vampir , jer : -više SLIČI čovjeku:) | |
|
| |
Reginea Vampire bite you
Ime: : Klara Broj komentara : 72 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-15
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Mon Jul 19, 2010 5:34 pm | |
| Vukodlak ofc onda nisam "The Cold One", nego sam "hotter" haha ne, zezam se, ugl. vukodlak zato što su brzi :) i zato što su vukovi hehe | |
|
| |
bubamarac15 Still human
Broj komentara : 1 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-19
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Tue Jul 20, 2010 12:00 am | |
| ja baš mislim da su bolji vukodlaci,jer ne trebaju piti krv kao vampiri,i čim vide krv ne polude! | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Newborn
Ime: : Stefana Broj komentara : 172 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-04 Age : 28 Mjesto : Meadow Edward and Me.......
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Wed Jul 21, 2010 11:41 pm | |
| Vampiri-lepshi,elegnatniji,hladni,sijaju,vechni.... | |
|
| |
Girl in Edward's arms Fighting for life
Ime: : Lana (: Broj komentara : 1530 Reputacija : 5 Join date : 2010-03-19 Age : 28 Mjesto : London
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Thu Jul 22, 2010 12:03 am | |
| Slažem se sa Lady. Ali evo kako je na to gledam. Vukodlaci su životinje. Ali i u isto vrijeme i ljudi. To mi je onako malo čudno. :/ Zato biram vampire. Normalniji su (ne previše ali opet) od vukodlaka. Ne mjenjaju svoi oblik. Uvijek su identični. Iako maštam da postanem vampirica jednog dana. U stvarnosti to i ne bih htijela. Jer onda nikada ne bih ostarila. I s vremenom bi mi dossadilo biti zaleđena u toi istoj godini. Ne bih mogla imati djecu itd. Ali zato imam maštu i o tome mogu maštati i znati da mi se to nikada neće desiti. | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Thu Jul 22, 2010 2:33 pm | |
| - Citat :
- I s vremenom bi mi dossadilo biti zaleđena u toi istoj godini. Ne bih mogla imati djecu itd.
Slažem se s ovim. I ja isto, koliko god bih željela postati vampirica ubija me pomisao na to da ostanem zaleđena u istoj godini i nikada da se ne promijenim, jer po prirodi nisam osoba koja dugo može biti na jednom mjestu haha ali ipak, s druge strane, besmrtnost bi mi dobro došla.. jednostavno mi je ovaj život prekratak da bih uspjela ostvariti sve što želim. | |
|
| |
Nymphadora Moderator
Ime: : Marina Broj komentara : 6870 Reputacija : 4 Join date : 2010-04-01 Age : 28 Mjesto : Nomad
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Thu Jul 22, 2010 2:43 pm | |
| Vampir. Privlačnije mi je to. Više si čovjek. A to što se tiče da ti dosadi, ne vjerujem da bi lako dosadilo, jer mora se uzeti u obzir i to da vampiri nisu isti kao i ljudi. Npr. Edward je mogao gledati Bellu kako spava satima, a koliko bi čovjek to mogao. A ako ti već i dosadi odi u Italiju. Ali ne mogu reći da ne bih htjela biti i vukodlak. Ja mislim da bih trebala biti i vampir i vukodlak na neko vrijeme, pa bih tek onda mogla definitivno odlučiti što bih radije za stalno. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Fri Jul 23, 2010 9:27 pm | |
| - Nymphadora (citat):
- Ja mislim da bih trebala biti i vampir i vukodlak na neko vrijeme, pa bih tek onda mogla definitivno odlučiti što bih radije za stalno.
Slažem se s Marinom. Voljela bih oboje probati na kratko, pa tek onda vidjeti.
Jer ja bih iskreno, najradije bila čovjek. Ne znam, ne mogu se zamisliti ni kao vampira, ni kao vuka. Sve mi je to nekako neprirodno. Ali ako moram birati, onda vampir. Sam pojam vuka je meni nekako.. super, ali ja ne bih mogla biti jedan tako kao oni, za stalno.. A vampir je nekako možda praktičnije, iako me krv, tj. pijenje krvi ne privlači. Način hranjena, to bih nekako preskočila, izmijenila da može. xD
| |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Fri Jul 30, 2010 7:00 pm | |
| Napisala sam kilometarski post zašto sam odabrala vampove i onda me izbaci, pa sam poludila i evo sada pišem glupost. Vampir zato što je nemilosrdan, nesputan i besmrtan. | |
|
| |
Angel_one_♥ Still human
Broj komentara : 20 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-30
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Fri Jul 30, 2010 8:09 pm | |
| Vukodlak Ne bi se morala skrivati od ljudi Vodila bi DONEKLE normalan zivot (Normlaniji nego od Vampira xD) | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Sat Jul 31, 2010 12:29 pm | |
| Oprosti ako kako je vukodlački zivot normalniji od vampirskog, mislim, vampiri se moraju skrivati danju (ne moraju ako stave tonu pudera na sebe) a vukodlaci...mislim neko ih naljuti i oni puknu, pretvore su u vuka i unište tajnu, mogu ili ubiti to biće ili ga pustiti da vrišti okolo o svijetu vukova. Također ovise o utiskivanju i čoporu, ne mogu zivjeti gdje žele, moraju biti oko čopora, a vampiri mogu, njih baš boli briga. | |
|
| |
Emma Cullen Still human
Ime: : Ivana - Ive Broj komentara : 44 Reputacija : 0 Join date : 2010-06-04 Age : 35 Mjesto : U glupom Kragujevcu... :-(
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Tue Aug 24, 2010 2:24 am | |
| Vampir - prosto i jednostavno jer su divni i volim besmrtnost... | |
|
| |
Lina Vampire bite you
Ime: : Katalina Broj komentara : 71 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-15 Age : 29 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Tue Aug 24, 2010 2:45 am | |
| voljela bi biti vampir. brza, lijepa, pametna, uvijek mlada.. nema boljeg | |
|
| |
Bokssha Newborn
Ime: : Bojana Broj komentara : 136 Reputacija : 0 Join date : 2010-08-24 Age : 36 Mjesto : Beograd
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Tue Aug 24, 2010 4:07 am | |
|
Vampir uvek.
Volim ih od kad znam za sebe...Misticni su, prelepi ...a tek emotivni vampiri... A o vukodlacima nemam nikakvo misljenje.... obicne zivotinje...
| |
|
| |
Jessica•Rose Fighting for life
Ime: : Rouz ; Irma Broj komentara : 1333 Reputacija : 19 Join date : 2010-08-14 Age : 28 Mjesto : Tu ispred monitora a dje drugo ?
| |
| |
Miss Crawford Moderator
Ime: : nessa. Broj komentara : 2710 Reputacija : 21 Join date : 2010-05-03 Age : 26 Mjesto : In clouds
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Sun Oct 17, 2010 9:13 pm | |
| | |
|
| |
AliceOCDCullenFeuerbach Still human
Ime: : Mia Alice Julia Feuerbach Culen Leto Broj komentara : 19 Reputacija : 0 Join date : 2010-10-31 Age : 28 Mjesto : Zagreb
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak Tue Nov 02, 2010 12:01 am | |
| vampir-bolje bit zaŁeđen u vremenu, nego smrdljivo staro pseto | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Vampir ili vukodlak | |
| |
|
| |
| Vampir ili vukodlak | |
|