Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: 'Sumrak' i 'Vampirski dnevnici' dobili najviše nagrada Mon Aug 09, 2010 12:32 pm | |
| Američki mediji raspisali su se o dodjeli Teen Choice Awards te navode da se ne bi trebala zvati tako već – Vampire Choice Awards Na dodjeli sinoć u Los Angelesu saga 'Sumrak' te serija 'Vampirski dnevnici' odnijeli su najviše nagrada.
Saga 'Sumrak' odnijela je nagradu u čak dvanaest kategorija, uključujući i onu za najbolji SF film.
Serija 'Vampirski dnevnici' odnijela je pobjedu u sedam kategorija.
Voditeljica dodjele bila je Katty Perry koja se presvačila nekoliko puta te se na pozornici pojavila kao navijačica, hipi, u haljini za maturu te u goth i geek izdanju.
Zanimljivo je da je nagradu za najbolju glumicu dobila 46-godišnja Sandra Bullock za film 'Priča o prvaku'.
Na dodjeli je teen atrakcija Justin Bieber otpjevao pjesmu 'U Smile' preko satelita. | |
|
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: 'Sumrak' i 'Vampirski dnevnici' dobili najviše nagrada Mon Aug 09, 2010 2:12 pm | |
| Ima video (kada ga nedem postaviti cu) Ali su stvarno puno nagrada osvojili :) | |
|
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: 'Sumrak' i 'Vampirski dnevnici' dobili najviše nagrada Tue Aug 10, 2010 11:38 am | |
| Ne mogu vjerovati da su Rob i Kristin pokupili toliko nagrada, a zapravo su uzasni da ne mogu biti uzasniji, njhova se gluma ne moze kvalificirati kao gluma. Drago mi je zbog Taylora i Rachelle. | |
|
Bella Newborn
Ime: : Bella Swan Broj komentara : 250 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-31 Age : 32 Mjesto : in Vampireland
| Naslov komentara: Re: 'Sumrak' i 'Vampirski dnevnici' dobili najviše nagrada Mon Aug 16, 2010 3:44 pm | |
| | |
|
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: 'Sumrak' i 'Vampirski dnevnici' dobili najviše nagrada Mon Aug 16, 2010 7:32 pm | |
| Jako mi je drago. Mislim, ima pretjerivanja i svega toga, ali drago mi je radi njih. Iskreno, nisam očekivala da će toliko nagrada osvojiti. Očekivano je bilo da će film biti izabran.. Ali eto. :) Vampire Choice Awards. | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: 'Sumrak' i 'Vampirski dnevnici' dobili najviše nagrada | |
| |
|