| Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja Mon Aug 09, 2010 12:33 pm | |
| Dvadesetogodišnja zvijezda 'Sumraka' Kristen Stewart priznala je da nikada ne bi pjevala karaoke 'Nikada ne bih pjevala karaoke. Jako se toga bojim. Nekoliko puta su mi ponudili da zapjevam, ali završilo je tako što sam izgovorila dva stiha, i to je to. Za mene je to bilo jako neugodno i sramila sam se', rekla je Kristen.
U posljednje vrijeme šuška se kako Kristen nagovara svog dečka Roberta Pattinsona da se maknu iz Hollywooda i započnu mirniji život te se posvete glumi u kazalištu. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| |
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja Mon Aug 09, 2010 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja Mon Aug 09, 2010 2:11 pm | |
| | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja Tue Aug 10, 2010 11:39 am | |
| Ona je kao neka pjevačica u nekom bendu bila, a boji se karaoke pjevanja, OMG. Što se slušanja tiče, ne bih je slušala kako pjeva ni da je zadnja pjevačica na svijetu. | |
|
| |
Bella Newborn
Ime: : Bella Swan Broj komentara : 250 Reputacija : 0 Join date : 2010-07-31 Age : 32 Mjesto : in Vampireland
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja Mon Aug 16, 2010 3:42 pm | |
| Meni se ne sviđa kako Rob pjeva...nmgu ga razumeti bas najbolje...Mislim da bih poslusala Kristen,ali sad zavisi od njenog glasa da li bih je slusala i dalje ili ne.Nmgu suditi o tome kad je nisam ni cula :) A to da glume u kazalistu...necu da komentarisem,nisu ludi valjda | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja Mon Aug 16, 2010 7:33 pm | |
| Ehh treba se ona ugledati na mene, hahaha. :oops: Ja na onim online karaokama sam 24/7, iako grozno pjevam. xD No, sve u svemu.. Slažem se sa Asteriom. Nema logike-pjevačica u nekom bendu bila a boji se karaoke pjevanja? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja | |
| |
|
| |
| Kristen Stewart se boji karaoke pjevanja | |
|