| Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom | |
|
+4Athendora Lady Moonlight Chubica Thanatos 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Mon Sep 06, 2010 5:36 pm | |
| Robert Pattinson navodno je u velikoj panici nakon što je saznao da će njegova djevojka Kristen Stewart snimiti vruće scene s poznatim glumcem Viggom Mortensenom za potrebe filma 'Na cesti'.
Kako se priča, zgodni Britanac već sada je zabrinut zbog Kristenine uloge koja zahtijeva puno scena seksa, između ostalih i s Viggom Mortensenom.
Robu nije nimalo svejedno pa planira čak biti na setu filma Na cesti da bi mogao kontrolirati situaciju.
'Kristen igra mladu promiskuitetnu ženu i Pattinsonu to nije nimalo drago. Svjestan je da će biti puno vrućih scena i nimalo se tome ne veseli. Kristen će imati i jednu scenu seksa utroje. Posebno ga brine Viggo koji je mnogim ženama vrlo privlačan, a Kristen mora snimati s njim', rekao je taj izvor.
Zbog svega toga, Rob želi doći na set filma, no izvori kažu da se Kristen ta ideja nimalo ne sviđa.
'Robertu je Kristen rekla da ne dolazi na snimanje, jer će joj biti neugodno. Međutim, Rob koji ima pauzu do snimanja novog nastavka sage Sumrak, želi držati stvari po kontrolom i nije mu nimalo teško doći na snimanje filma', rekao je taj izvor. | |
|
| |
Thanatos Kolekcionar
Ime: : Stella Broj komentara : 6591 Reputacija : 10 Join date : 2010-03-29 Mjesto : Wonderland. :D
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Mon Sep 06, 2010 5:38 pm | |
| Ba-ha-ha-ha-hahahahahahaahahhh. Ja ne znam da li da se smijem ili plačem! Ovo je najbolja stvar koju sam čula poslije onoga da ćemo komunicirati s Bogom! | |
|
| |
Chubica Eclipse has begun
Ime: : Matea Broj komentara : 738 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-28 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Mon Sep 06, 2010 5:39 pm | |
| A šta se ima bojati. Valjda nije toliko luda da ga ide varati! Ipak je Robb najbolji! | |
|
| |
Lady Moonlight Administrator
Ime: : L A D Y Broj komentara : 5833 Reputacija : 13 Join date : 2010-03-18 Age : 29 Mjesto : Anywhere but Home.
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Mon Sep 06, 2010 5:50 pm | |
| hahahahaahah Ovi doista nisu normalni. Ja mislim da je ovo jos jedan trač, Nista drugo. Ipak ne vidim razlog zasto bi ga varala.. to je 'samo' jedna scena. -.- | |
|
| |
Chubica Eclipse has begun
Ime: : Matea Broj komentara : 738 Reputacija : 1 Join date : 2010-06-28 Age : 29
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Mon Sep 06, 2010 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Athendora Moderator
Ime: : Athendora Broj komentara : 6728 Reputacija : 14 Join date : 2010-03-29 Age : 112
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Mon Sep 06, 2010 5:55 pm | |
| Ni ja ne razumijem Roba ali eto. A i sto Lady kaze to je samo jena scena | |
|
| |
Asteria Vampire attack
Ime: : Asteria Broj komentara : 526 Reputacija : 0 Join date : 2010-04-12 Mjesto : On the other side of the rainbow
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Mon Sep 06, 2010 6:27 pm | |
| ovo je smjesno. Lik je 58. godište, pa je bi prije progutala noz nego bila s nekim tako starim. uzas, iako je nezz koliko zgodan, a nije. | |
|
| |
Beatrix Administrator
Broj komentara : 7943 Reputacija : 23 Join date : 2010-03-19 Age : 31 Mjesto : St. Vladimir's Academy
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Tue Sep 07, 2010 12:02 am | |
| Hahahaha. A gle Viggo... hmmmm.. meni je on zgodan u Gospodaru Prstenova klik Ali može joj tata biti. xD | |
|
| |
Honey B Vedad's Honey. 4Eva. <3
Ime: : Emma Broj komentara : 2420 Reputacija : 1 Join date : 2010-05-08 Age : 30 Mjesto : Nowhere
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Thu Sep 09, 2010 4:21 pm | |
| omg muka mi je vise od traceva xD | |
|
| |
Clair de Lune Administrator
Ime: : Emira Broj komentara : 9979 Reputacija : 26 Join date : 2010-03-18 Age : 38 Mjesto : Deep into the darkness where I hide. ˇˇ
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom Thu Sep 09, 2010 7:31 pm | |
| - Honey B (citat):
- omg muka mi je vise od traceva xD
I meni. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom | |
| |
|
| |
| Rob se boji da će ga Kristen prevariti s Viggom | |
|